• Aut. veterinærsygeplejerske Rina Andersen

    Jeg hedder Rina Andersen og har arbejdet som veterinærsygeplejerske siden 2006. Efter at have arbejdet et år på et dyrehospital samt en rideskole, var jeg helt sikker på, at det at arbejde med dyr var lige noget for mig. Jeg påbegyndte uddannelsen som veterinærsygeplejerske i 2003 på dyrehospitalet i Gråsten og har efterfølgende suppleret min uddannelse med kurser indenfor heste- og smådyrsområdet.

    Hele min opvækst har jeg haft hest og hund, som jeg altid har været meget knyttet til. Jeg går meget op i pasningen af mine egne dyr og kan derfor nemt relatere til de dyreejere, jeg møder i mit arbejde, som elsker deres dyr ligesom jeg selv gør.

    På klinikken er det mig der står for narkosen under operationer. Jeg føler det som et stort ansvar at lægge dyr i narkose og gør altid meget ud af sikkerheden for dyrene under narkosen samt smertebehandlingen efterfølgende. Jeg tager mig også af pleje af indlagte dyr, lægger forbindinger, klipper negle, tager blodprøver, øretatoverer, klargør patienter til operation og hjælper til med at håndtere og behandle dyrene under konsultationer og røntgenfotografering. I kørepraksis er jeg ofte med dyrlægerne ude for at hjælpe til med røntgenfotografering af heste. Derudover står jeg for en del af kontorarbejdet på klinikken.