• Veterinærsygehjælper Sandra Schøn

    Mit navn er Sandra Austria Schøn. Jeg har en baggrund som klinikassistent og senere udlært veterinærsygehjælper på Dyrehospitalet Rise Hjarup, hvor jeg har arbejdet i 4 år, primært med heste og smådyr.
    Siden barndommen har jeg haft en stor passion for dyr. Da interessen for hunde voksede sig større og større, tog jeg uddannelsen som hundetræner. De sidste ti år har jeg trænet og undervist ved DCH Nordborg, hvor jeg efterhånden har haft mange hvalpe- og lydighedshold. For at holde mig opdateret har jeg efterfølgende taget kurser i blandt andet racekendskab og adfærd.
    Mine tre heste fylder også meget i mit liv og jeg nyder gerne en lang ridetur i skoven og er fast deltager til Broager Ringridning
    Når du ringer til os, er det oftest mig, der tager telefonen og er klar til at booke en tid til dit kæledyr. Jeg holder styr på planlægning af besøg og tager imod beskeder og spørgsmål til dyrlægerne. I klinikken assisterer jeg ved operationer og røntgen og passer indlagte dyr. Ved håndtering af patienter kommer min uddannelse som hundetræner mig ofte til gode. Du vil også kunne møde mig på hjemmebesøg, hvis dyrlægen har brug for assistance, feks ved røntgenundersøgelser af heste.