•  

  Kontakt

  Kørende Dyrlæge
  Birgitte Kubstrup Andersen

  Storegade 26
  6310 Broager

  Tlf.: 21470022
  Mail: birgitte@korendedyrlaege.dk

  CVR. NR. 34360359
  Sydbank: 8010-0001439638        MobilePaynr: 32046

  Dyrlægevagt

  Som dyreejer giver det en tryghed at vide, at man altid kan få fat på en dyrlæge og derfor tilbyder vi også den service til vores kunder. Ved akut sygdom udenfor åbningstiden har vi 24- timers vagt, dvs. du kan altid få fat i en dyrlæge, også udenfor åbningstid. Vi har vagtsamarbejde med Alsia Dyrehospital, hvilket vil sige, at vi skiftes til at passe hinandens vagter.

  Hvis du har behov for dyrlægehjælp i vagten, kan du ringe på

  Tlf. nr. 21470022

  Her bliver du stillet videre til den vagthavende dyrlæge.

  Vagtbesøg pålægges et vagttillæg på 100 % oveni honoraret.

  Persondatapolitik

  Som dyrlæge er det nødvendigt for os, i forbindelse med journalskrivning, at vi behandler persondata om dig og dit dyr. Dine persondata opbevares kun i det omfang og i den periode, hvor det er relevant. Alle personoplysninger behandles i overensstemmelse med de retningslinjer, som databeskyttelseslovgivningen fastlægger.

  Vi registrerer og gemmer udelukkende de oplysninger, som du selv tildeler os. Herunder id-nummer på dit dyr, dit navn, din adresse, dit telefonnummer og e-mailadresse.

  Når vi registrerer din hund i Det Danske Hunderegister, sender vi personoplysninger på dig samt identifikationsoplysninger på din hund til Det Danske Hunderegister. I den forbindelse anvender vi dit cpr-nummer, men opbevarer det ikke efterfølgende.
  Når vi registrerer din kat i Dansk Katteregister, sender vi personoplysninger på dig samt identifikationsoplysninger på din kat til Dansk Katteregister.

  I nogle tilfælde kan det også blive nødvendigt at dele dine oplysninger samt id-nummer på dit dyr med andre dyrlæger. Dette sker for eksempel i forbindelse med henvisninger, køb og salg af heste samt bedømmelse af røntgenbilleder, dog udelukkende med din tilladelse hertil.
  Ligeledes deler vi oplysningerne med dit forsikringsselskab i det omfang dette er nødvendigt.
  Ved eksterne laboratorieundersøgelser af prøvemateriale, deles relevante person- og dataoplysninger med laboratoriet.

  Dine oplysninger opbevares her hos os på vores adresse på Storegade 26 i Broager samt elektronisk i vores journalsystem. Administrator for vores journalsystem er ligeledes underlagt de danske databeskyttelsesregler.