• Dyrlæge Thomas Andersen

    Mit navn er Thomas Andersen og jeg har været dyrlæge siden januar 2016. Jeg har altid holdt af at arbejde med dyr såvel som mennesker, og dyrlægefaget har derfor altid været det oplagte valg for mig.

    Tidligere er jeg uddannet landmand og har flere års erfaring med den danske husdyrproduktion, ydermere har jeg tilbragt et år i Dronningens klæder som Gardehusar ved Gardehusarregimentets Hesteskadron. Her var det især arbejdet med hestene på alle døgnets 24 timer, der gav mig blod på tanden til at forfølge drømmen, og blive dyrlæge.

    Studietiden er gået med flere spændende projekter omhandlende hestens luftvejslidelser, hvor mit speciale vedrørende diagnosticering og behandling af Strubepiber-heste, afsluttede en spændende og lærerig studietid. Flere af mine ferier er gået med praktikophold hos smådyrs- og hestepraksis, som har rustet mig til at møde hverdagens udfordringer som dyrlæge.

    Det er med stor glæde at jeg pr. april 2016 er blevet ansat som Kørende Dyrlæges nye dyrlæge, og jeg ser frem til at møde klinikkens kunder i deres trygge og hjemmevante omgivelser.