• Dyrlæge Lise Bechsøfft

    Mit navn er Lise Bechsøfft. Jeg blev uddannet som dyrlæge i 2004. Lige siden har jeg været beskæftiget i klinisk praksis med heste og smådyr, først i 7 år på Dyrehospitalet Gråsten, dernæst på Aabenraa Hestehospital og Dyrlægegården Kauslunde og nu hos Kørende Dyrlæge.

    Under min studietid arbejdede jeg som anatomiinstruktør, hvor jeg underviste andre dyrlægestuderende i anatomi, og jeg brugte meget af min fritid på at være i praktik ved dyrlæger. Endvidere supplerede jeg undervisningen med flere udlandsophold bl.a. på hesteafdelingen på Davis University i Californien.

    Jeg har altid elsket at have med dyr at gøre og har fra barns ben af vidst, at jeg ville være dyrlæge. Mit private dyrehold tæller høns, kat, hund og en islandsk hest. Jeg har altid yndet at ride og har i særdeleshed kastet min kærlighed på den islandske hest med dens fantastiske sind og gangarter.

    Igennem årene har jeg deltaget i mange kurser og kongresser i ind- og udland for at dygtiggøre mig både inden for heste og smådyr. I marts 2015 afsluttede jeg min uddannelse som dyrekiropraktor ved den internationalt anerkendte skole IAVC i Tyskland. Det har givet mig en dybdegående indsigt i dyrenes anatomi , biomekanik og bevægelsesmønstre. Jeg udfører kiropraktik på smådyr og heste både som supplement til den mere traditionelle dyrlægebehandling og som forebyggende behandling.